Activiteitencommissie

Naast musiceren vinden we het in de vereniging ook belangrijk andere (niet-muzikale) activiteiten te ondernemen met elkaar. Daar is de activiteitencommissie voor in het leven geroepen. Jaarlijks organiseert deze commissie allerlei gezellige activiteiten, zoals bowlen, winterwandelingen en afsluitende borrels voor het zomerreces of het einde van het kalenderjaar. De activiteitencommissie verzorgt ook de organisatie van de tweejaarlijkse ensembledagen en theeconcerten.

De Activiteitencommissie bestaat uit: Tina Rundervoort (voorzitter / contactpersoon), Mathilde ten Buur, Greetje Winckels, Annemieke Stam, Tanya Maas

Heb je suggesties voor een leuke activiteit?