O.B.K. huisvesting

In het begin van haar bestaan werd gerepeteerd in een lokaliteit aan de Slotlaan, achter de Utrechtsche Apotheek (bestaat nog). De jongste leden moesten ruim voor aanvang van de repetities bij toerbeurt zorgen voor een goed brandende kachel.

Café Buitenlust aan de Montaubanstraat was ook lange tijd een onderkomen voor O.B.K.

Even voor de oorlog '40-'45 kwam de vereniging samen in een nog bestaand gedeelte van de in de jaren dertig gesloopte Gereformeerde Kerk aan de Slotlaan. Het was de ruimte waar destijds het orgel stond, en dat tot 2008 gebruikt is door de orgelpijpenfabriek Stinkens.

Ook een lokaal achter Café Groenloo aan de Van Doornweg was een tijdje een onderkomen van de vereniging.

Na de oorlog werd er door gespeeld in een stal/garage an de Accacialaan hierna volgde nog tal van verhuizingen:
- de kantine van de fabriek van Moubal
- het Zeister Slot
- de schilderswerkplaats van Furster
- de garage van Taxibedrijf Van Hoek
- de kantine van de LEAO aan de Prof. Lorentzlaan
- de kantine van de LTS aan de Dijnselburgerlaan

15 jaar was O.B.K. gehuisvest in het gebouw 'Bethel' aan de Dalweg. (1971 - 1986)

1986: de huidige locatie 'De Boskapel' aan de Laan van Beek en Royen te Zeist.

Toeval?
O.B.K. heeft gezwalkt in Zeist tussen kroegen, kerkgebouwen, een stal en een garage. Heeft dit ertoe bijgedragen, dat we nu in de Boskapel zitten met haar verleden als koetshuis / stal / garage en waar later orgelklanken te horen waren in het kerkgebouw van de Herv. Thomasgemeente ...