Vriendenloterij

Wil je kans maken op ruim 100.000 prijzen tot maar liefst € 100.000,- en daarnaast ook nog O.B.K. Zeist als je 'eigen' goede doel financieel steunen? Dat kan bij de Vriendenloterij.

Hoe werkt het?
Koop een lot en speel mee in de Vriendenloterij.
Geef daarbij aan dat je een club of vereniging naar keuze wilt steunen. Onze vereniging kun je in de zoekfunctie vinden onder de volgende naam: Koninklijk Harmoniegezelschap Oefening Baart Kunst.
Meespelen in de Vriendenloterij

Hoeveel kost een lot en wat levert het jou en de vereniging op?
Eén lot kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen,waarbij je kans maakt op hele mooie prijzen. De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13de en 14de trekking. De loten in deze twee trekkingen kosten dan ook € 13,-. De helft van de lotprijs gaat naar onze mooie vereniging. Daar zijn wij jou ontzettend dankbaar voor. Mede door jouw steun kunnen we prachtige concerten blijven geven.

Je hebt al loten bij de Vriendenloterij
Als je al meespeelt met de Vriendenloterij kun je onze mooie vereniging ook steunen. Neem contact op met de Ledenservice en geef aan dat je Koninklijk Harmoniegezelschap Oefening Baart Kunst te Zeist wilt steunen. De Ledenservice zal je loten koppelen aan onze vereniging. De Ledenservice is bereikbaar via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.