Vrienden van O.B.K.

Vrienden van O.B.K.

O zo belangrijk zijn ze, de 'Vrienden' van een vereniging. Net dat extra financiële steuntje in de rug dat voor een vereniging als de onze altijd van harte welkom is. Juist nu kan het 'Vriendenbestand' van O.B.K wel een oppepper gebruiken.

'Vrienden' moet je koesteren. Als je deze mensen niet bij de vereniging blijft betrekken, dan zou je donateursbestand zo weer inkrimpen. Daarom is er in overleg met het bestuur begonnen de 'Vrienden' meer te betrekken bij onze activiteiten zodat zij enthousiast zijn én blijven om de vereniging te steunen. Inmiddels zijn er al enkele acties opgezet. De O.B.K.-Theeconcerten zijn daar een voorbeeld van. Deze kleine concertjes zijn niet alleen leuk voor de O.B.K.-muzikanten zelf, maar het is ook een goede gelegenheid familie én 'Vrienden' bij de vereniging te betrekken. Het wordt een goede mix van muzikale uitdaging en gezelligheid. Het mag duidelijk zijn dat O.B.K. graag 'Vrienden' wil hebben en er ook wat voor over heeft! Aandacht en (muzikale) betrokkenheid.

Word 'Vriend van O.B.K.' en ontvang als welkomstgeschenk een CD!

Vriend van O.B.K. *
€ 25,- per jaar
u bent welkom bij O.B.K. evenementen
u ontvangt het O.B.K. infoblad

Vriend van O.B.K. **
€ 50,- per jaar
u bent welkom bij O.B.K. evenementen
u ontvangt het O.B.K. infoblad
u ontvangt korting op toegangsbewijzen van O.B.K. concerten

Vriend van O.B.K. ***
€ 100,- per jaar
u bent welkom bij O.B.K. evenementen
u ontvangt het O.B.K. infoblad
u ontvangt 1 gratis toegangsbewijs voor een O.B.K. concert

Meer informatie:
Piet Woesthoff, tel. (030) 695 33 39

Begunstigers

banner manschot banner vanbeek 1 banner borgers banner bruinvision banner runningzeist banner biketotaal banner veldhoven banner vanrhijn banner tongeren banner muziekwinkel banner oudlondon banner jagershuys banner vantellingen banner witteven banner vanveluw banner margrite bloembinders banner makelaarpas banner vanwees

Wilt u ons ook steunen? Lees aub verder.

Aanmelden O.B.K. Nieuwsbrief

captcha