Vriendenloterij

Wil je kans maken op ruim 100.000 prijzen tot maar liefst € 100.000,- en daarnaast ook nog O.B.K. Zeist als je 'eigen' goede doel financieel steunen? Dat kan bij de Vriendenloterij.

Hoe werkt het?
Koop een lot en speel mee in de Vriendenloterij.
Geef daarbij aan dat je een club of vereniging naar keuze wilt steunen. Onze vereniging kun je in de zoekfunctie vinden onder de volgende naam: Koninklijk Harmoniegezelschap Oefening Baart Kunst.
Meespelen in de Vriendenloterij

• Een (extra) lot kost € 13,75 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt.
  • Met de helft van uw maandelijkse lotprijs steunt u onze 47 goede doelen.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 8 augustus 2019 en de 14e trekking op 6 december 2019. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens haar privacy statement.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maakt u al kans op de prijzen uit de maandelijkse trekking.
  • In 2019 speelt u mee voor de prijzenpot van € 48 MILJOEN.