CD - andere producties

CD - andere producties

Celebration (2000)
Deze CDis gemaakt voor de Zwitserse markt op verzoek van Musikverlag Frank. Voor inhoud en geluidsvoorbneelden klik hier.


Prinses Amalia Mars (2004)
O.B.K. had de eer om de officiële CD op te mogen nemen t.g.v. de geboorte van z.k.h. princes Amalia.
Prinses Juliana had er één en koningin Beatrix ook: een eigen mars. Ooit gecomponeerd als huldeblijk en uitgevoerd bij speciale momenten. Componist Gert D. Buitenhuis kreeg de opdracht een mars te schrijven voor de troonopvolgster: prinses Amalia. Deze mars heeft een sprankelende, jonge uitstraling, maar kan toch een leven lang mee en legt tegelijk een duidelijke link met 'Oranje'. Gert Buitenhuis koos voor een 6/8 maatsoort en laat het trio beginnen met 'In naam van Oranje doe open de poort'. Luistervoorbeeld (Marinierskapel).


Bloas mich 't landj door (2007)
De Limburgse singer-songwriter Gé Reinders heeft geleidelijk maar gestaag de harten van een groot publiek weten te veroveren, ondanks het voor niet-Limburgers moeilijk te begrijpen dialect waarin hij zingt. Zijn


 Van 1998 tot 2005 speelde O.B.K. de demo-CD's in voor bladmuziekuitgeverij Mythen Hollanda. Deze CD's gingen de halve wereld over: van vele Europese landen tot aan Japan en de USA. Het waren altijd gezellige opname-weekenden en een leerzame basis voor onze eigen CD-producties Legend en On the Move.

Begunstigers

banner manschot banner vanbeek 1 banner borgers banner bruinvision banner runningzeist banner biketotaal banner veldhoven banner vanrhijn banner tongeren banner muziekwinkel banner oudlondon banner jagershuys banner vantellingen banner witteven banner vanveluw banner margrite bloembinders banner makelaarpas banner vanwees

Wilt u ons ook steunen? Lees aub verder.

Aanmelden O.B.K. Nieuwsbrief

captcha