Zomeravondconcert Slottuintheater

Zomeravondconcert Slottuintheater

'Musique à la Carte' een groot succes

Het traditionele Zomeravondconcert van het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist o.l.v. Arnold Span verliep dit jaar anders dan anders. Het werd geen ‘gewoon’ concert, maar deze keer bepaalde het publiek het programma. Niet in het Slottuintheater zelf, maar achter het Slot was een groot terras gemaakt waar het publiek kon luisteren naar het concert, maar ook kon genieten van een drankje. Op de tafels stonden menukaarten met 14 muzikale gerechten, waaruit de luisteraars vrij konden kiezen. Vrijwel elk genre was vertegenwoordigd in het veelomvattende repertoire van O.B.K.: van ‘Nimrod’ tot ‘James last' - van ‘El Cumbanchero’ tot 'Paris Montmartre’.
Naast een kort interview met de keuze-dame of -heer was er een extra verrassingselement ingebouwd doordat er een passend presentje bij het gekozen muziekwerk hoorde. Zo was er bij de ‘Udo Jürgens Medley’ een glaasje Schnaps, bij ‘Münich ’74’ een voetbal, bij de filmmuziek van ‘Goldsmith’ een bioscoopbon en bij de klassieke werken toegangskaarten voor het komende Nieuwjaarsconcert.
De mooie zomeravond volmaakte dit prachtige concert. De honderden toeschouwers gingen met een voldaan gevoel naar huis. Wie weet krijgt dit concept een vervolg.

fotografie: Mel Boas | Wesley Buitenhuis

Begunstigers

banner manschot banner vanbeek 1 banner borgers banner bruinvision banner runningzeist banner biketotaal banner veldhoven banner vanrhijn banner tongeren banner muziekwinkel banner oudlondon banner jagershuys banner vantellingen banner witteven banner vanveluw banner margrite bloembinders banner makelaarpas banner vanwees

Wilt u ons ook steunen? Lees aub verder.

Aanmelden O.B.K. Nieuwsbrief

captcha